Projectie

Projectie

Gezien worden.

Een laser logo projectie is een visuele display die gebruik maakt van lasertechnologie om een afbeelding, tekst of logo te projecteren op een oppervlak, zoals een gebouw of scherm. Dit type projectie wordt vaak gebruikt bij corporate events, beurzen, evenementen en andere marketing doeleinden om een visueel verbluffend effect te creëren die de aandacht trekt naar een merk of product.
De technologie die wordt gebruikt bij deze vorm van projectie kunnen wij hanteren middels onze laser units. Het resultaat is een levendige en opvallend effect die helpt om een onvergetelijke ervaring te creëren voor de aanwezigen op het event.
Ook opvallen met een logo of tekst, tijd, aftelmoment op je evenement? Neem dan zeker contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.
Vanuit het Zeeuws-Vlaamse Hulst zijn wij al meer dan 17 jaar actief binnen de evenementenbranche en daarbij de nodige ervaring en discipline in huis om lasershows goed tot zijn recht te laten komen. Daarbij geheel denkend aan de veiligheidsnormen en  aspecten die daarbij komen kijken.

Laser projectie op gebouw of gevel.

Wij zijn onderdeel van MC-Productions Verhuur dat gevestigd is in het Zeeuws Vlaamse Hulst. Naast verhuur van apparatuur en springkussens verzorgen wij professionele lasershows en leveren wij technische ondersteuning voor events. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feest of evenement? Neem dan zeker contact met ons op en dan bespreken wij de mogelijkheden!

Laser projectie boeken voor evenement of feest

Wij bieden logo projectie voor evenementen, feesten, partijen, bruiloften, schoolfeesten, bedrijfsfeesten en meer! Wij beschikken over meerdere laser units die op grote afstand tekst kunnen projecteren op gebouwen of schermen. Met deze eye catcher is het eenvoudig om een opening of huldiging te creeeren. Maar ook een aftelmoment middels een projectie van een klok of timer is mogelijk! Vraag zeker naar de mogelijkheden. Kijk op de informatie pagina voor onze diensten.

Content is protected. Right-click function is disabled.